Menü Bezárás

JAVALLATOK:

Energetizáló folyadék, amelynek szerepe van a májvédelemben és a zsír energiává alakításában, különösen stressz és tartós fizikai erőfeszítések idején. Kivételes hatással bír versenyidőszak alatt, vedléskor, étrend változása esetén, vagy mikor az emésztés javítása a cél. A Sedo Plus táplálék-adalékanyagai alapvető szerepet játszanak a madarak anyagcseréjében és a máj működésében. Az L-karnitin szerepet játszik a zsírok energiává alakításában, a kolin-kloridnak hasonló szerepe van a máj zsírmetabolizmusában, és megakadályozza a máj túlzott zsírraktározását. A szorbit biztosítja a máj számára szükséges energiát és serkenti az epe kiválasztást. A természetes articsóka kivonatok és a bogáncs erős antioxidánsok és májvédők.

ÖSSZETÉTEL:

Szorbit, víz. 1000 ml adalékanyag: kolin-klorid, L-karnitin, DL-metionin, articsóka és bogáncs kivonatok.

ALKALMAZÁS:

5 ml / 1 liter víz. Keverhető Energy, Topform, Elektrolit, Ropa B Liquid, Vit Amino készítményekkel. Különleges esetekben növelheti az adagot 10 ml / 1 liter vízre.

TÁROLÁS:

Száraz helyen, legfeljebb 25 ° C hőmérsékleten tárolandó, eredeti csomagolásban, nedvességtől és közvetlen napfénytől távol. A lejárati idő után ne használja fel! Tartsa távol gyermekektől!