Menü Bezárás

JAVALLAT:  

A Fly Power egy tápanyag-komplexen alapuló étrendkiegészítő, amelynek fontos élettani szerepe van. Egyrészről biztosítja a sportteljesítmény növekedését, másrészről pedig az életképesség javításáról gondoskodik. Szénhidrátokban gazdag, melyeket az izomzatban raktároz el, hozzájárul a zsírok anyagcseréjében az energiahozam növelésével. Növeli az állóképességet és izomerőt repülés közben. Védi a máj- és a szívműködést, amelyek súlyos igénybevételnek vannak kitéve a testmozgás során, ezáltal csökkentve a gyógyulási periódust és megnövelve a galambok élettartamát. Az ideális maltodextrin-glükán-probiotikum (Saccharomyces cerevisiae) és propolisz kombinációnak köszönhetően erős immunstimuláló hatású.  Antiszeptikus, antibiotikus, gombaellenes és természetes vírusölőként viselkedik, megelőzve a fertőzések kialakulását. Csökkenti a betegségek és a fertőzés kockázatát, ha a galambok érintkezésbe kerülnek más dúcokkal.  Gyulladásgátló szerepet tölt be, és fenntartja az ízületek integritását.
Optimalizálja a takarmányértékesítést, javítja az alapvető tápanyagok felszívódását, stimulálja a tollak növekedését és fejlődését. A párzás során adva stimulálja a reproduktív funkciót és növeli a keltetési sebességet.

ÖSSZETÉTEL:

maltodextrin, dextróz, fruktóz, élesztők (Saccharomyces cerevisiae), MSM (Metilsulfonilmetan), glükán, máriatövis kivonat (80% szilimarin), propolisz. 

ADAGOLÁS:

5 g (1 adag) / 1 kg teljes takarmány: szaporodás, tollhullatási idő és növekedés során: hetente 2-3 alkalommal; a versenyre való felkészülés során és gyűjtés előtt: repülés előtt 4-szer; a verseny után: hetente 2-3-szor.

KÜLÖNLEGES AJÁNLÁSOK:

Hideg évszakban, gyógyulási periódusok vagy súlyos táplálkozási deficitek esetén adagolja 30-45 napig a test funkcióinak helyreállításához.  A gyors regenerálódás érdekében az adagolásnak a versenyszezonban naponta kell történnie. Egész évben adható.

TÁROLÁS:

Eredeti csomagolásban, nedvességtől és közvetlen napfénytől távol, legfeljebb 25 ° C-on tartandó . A lejárati idő után ne használja fel. Gyermekektől távol tartandó!